Letnji kurs efikasnog učenja

Kurs je namenjen uzrastu od 9 do 18 godina

Ko ne bi želeo da uz manje energije i vremena postigne mnogo više, pogotovo kada se radi o učenju? Mnogi misle da je sposobnost efikasnog učenja prirodni talenat, privilegija sa kojom se rađaju samo genijalni. Međutim, to je daleko od istine. Efikasno pamćenje i efikasno učenje su veštine koja mogu da se nauče pomoću savremenih tehnika koje se mogu uvežbati.

Efikasno učenje

Znanje je moć, a samo Vi birate koliko moćni želite da budete.

Kada naučite kako funkcioniše mozak, tek tada možete da počnete da koristite sve njegove potencijale. To je pogotovo primenljivo na učenje!

Nakon završenog kursa ne samo da ćete ostvariti vrhunske rezultate i učiti sa mnogo manje vremena i energije, već ćete i:

 • Moći da pročitate preko 20 knjiga godišnje, čitajući samo 15 minuta dnevno
 • Prevazići sve izazove sa lošom koncetracijom, manjkom motivacije i prokrastinaciju (odlaganje) obaveza
 • Duplo skratiti vreme učenja i najkomplikovanijeg gradiva i konačno početi da učite sa razumevanjem


Kurs obuhvata tri oblasti, a to su:

 •  Tehnike pamćenja
 • Mape uma
 • Brzo čitanje.
NU Hero_98_1200

KURS EFIKASNOG UČENJA

Efikasno učenje uopšte ne mora da bude teško. Uz naučno dokazane tehnike učenja po kojima radimo u NUHERO edukativnom centru, učenje će postati zadovoljstvo, a ne prepreka. To znači da slobodno možete da zaboravite na sve one školske muke Vaših mališana:

 • Nećete više crveneti na roditeljskom
 • Više nikada nećete terati dete da uči
 • Nećete brinuti zbog ocena
 • Nema više drhtanja pred prijemni
 • Uštedećete brdo novca jer ga više nećete trošiti na privatne časove iz raznih predmeta


Na našem kursu deca uče kako se uči, tako da gradivo temeljno razumeju i trajno ga upamte.

KAKO IZGLEDA KURS EFIKASNOG UČENJA?

Na početku programa radi se ulazni, a po završetku izlazni test brzine čitanja i stepena razumevanja pročitanog teksta, i razlika po pravilu bude zadivljujuća (nakon završenog kursa, polaznici čitaju i razumeju tekst od 50 do 70% brže).

Zahvaljujući veštini brzog čitanja, dete daleko brže usvaja gradivo, pri tom ga razume i pamti. Učenje sada postaje daleko efikasnije, uspešnije, i znatno kraće traje. Na taj način, detetu ostaje dovoljno slobodnog vremena za druge aktivnosti, druženje, i sve ono što detinjstvo i mladost čini nezaboravnim.

U okviru našeg kursa, deca će naučiti i efikasne tehnike pamćenja, koje će detetu pomoći da lako zapamti bilo šta – bilo kakve podatke, tekstualni ili numerički sadržaj. Kada dete nauči da kreira mape uma i koristi asocijacije i druge napredne tehnike pamćenja, više neće biti gradiva koje mu je teško da savlada.

Svaki roditelj bi voleo da detetu pokloni uspeh u životu. Takođe, svaki roditelj bi voleo da nema briga oko školovanja svoje dece, već da može da se opusti, znajući da su mu deca motivisana i da lako postižu sve što požele. Sada to i možete. Upišite dete na kurs efikasnog učenja i poklonite mu priliku da ostvari svoj pun potencijal kroz efikasno učenje. To će mu otvoriti vrata uspeha i svet neograničenih mogućnosti.

NU Hero_87_1200

Dodatne informacije o letnjem kursu efikasnog učenja

Kurs traje 7 nedelja. Dinamika održavanja je dva puta nedeljno, u trajanju od 2 sata. Po uspešnom završetku, deca dobijaju diplome koje svedoče o završenom NUHERO kursu efikasnog učenja.

Kurs obuhvata tri velike oblasti:

 1. Tehnike pamćenja
 2. Mape uma
 3. Brzo čitanje


Cena kursa za jedno dete iznosi 200 EUR. 

KURS SE ORGANIZUJE TOKOM CELE GODINE, a za prijave do 7. avgusta 2022. nudimo specijalan popust kako bi pomogli školarcima da se na vreme spreme za septembar i početak nove školske godine.

Sada je pravo vreme da Vašem detetu ili studentu poklonite dar lakog i efikasnog učenja.

Zakažite besplatne konsultacije ili se dodatno informišite pozivom na broj telefona 060 380 4949. ili putem kontakt forme.

Ostalo je još 7 slobodnih mesta za letnji kurs efikasnog učenja

Dana
Sati
Minuta
Sekundi