NUHERO đak prvak

NLP za decu uzrasta od 7 godina.

„Kako vaspitati dete od 7 godina? Kako će se moj mali školarac snaći u školi? Kako će se uklopiti u društvo? Da li će umeti da uči? On je tako mali, a svet tako veliki. Hoće li ga neko ismevati? Možda će stajati usamljen po strani? A tako bih volela da mu se škola dopadne, da uživa u druženju, da ume da se zauzme za sebe, a da obaveze obavlja ko od šale...“ Ovako razmišljaju skoro sve mame (i tate) đaka prvaka.

Tu smo da pomognemo Vašem malom đaku.

U našem centru, razviće veštine i sposobnosti uz pomoć NLP tehnika i alata, a to je u današnjem svetu gotovo isto kao imati super-moći. Razviće samopouzdanje, naučiće da iznese svoje mišljenje na pravi način, da postane dobar sagovornik, kakvog će svako želeti u svom društvu. Naučiće da traži ono što želi tako da to i dobije, da izloži svoje znanje na najbolji način. Naučiće da prepoznaje i svoja i tuđa osećanja i da se sa njima nosi na pravi način. Takođe, naučiće kako da motiviše sam sebe kada to bude potrebno, kako da postavi ciljeve i ostvari ih.

Ovo je gotovo sve što je potrebno jednom mališanu da bi bio siguran u sebe, uživao u školi i druženju. Obezbedite svom sedmogodišnjaku ove veštine, a sebi spokoj, jer znate da je Vaše dete spremno za život i kada nije u toplom gnezdu, i ume da se nosi sa svim izazovima sa kojima se obično sreću deca ovog uzrasta.

NU Hero_125_1200

Program ĐAK PRVAK obuhvata:

• NLP tehnike i alate prilagođene uzrastu
• Razvoj veština asertivne komunikacije
• Jačanje samopouzdanja
• Usvajanje veština samomotivacije
• Razvoj emocionalne inteligencije i samoregulacije
• Podršku deci i motivaciju da razvijaju svoje ideje i slede svoje snove. 

Dete nije u obavezi da pohađa kompletan godišnji program NUHERO Đak prvak.

Cena svakog od programa iznosi 100 eura u dinarskoj protivvrednosti, a ceo program traje 5 meseci. Na kraju NLP programa, deca dobijaju SERTIFIKAT o stečenom znanju.

Časovi su u trajanju od 2 sata, i održavaju se 4 puta mesečno. Svakog meseca obrađuje se po jedna tema i razvija jedna od veština.
Za uplate u celosti, dobijate popust od 10% na ukupan iznos.

Možete se dodatno informisati o ovom programu putem kontakt forme, pozivom na broj telefona 060 380 4949 ili dolaskom na čas sa detetom.

UPIS DECE TOKOM CELE GODINE.

Prvi, probni čas je besplatan.

Napomena: Održavanje radionica biće prilagođeno aktuelnoj zdravstvenoj situaciji u zemlji, pa će, shodno tome, biti održane uživo ili putem Zoom aplikacije