NUHERO junior

NLP za decu uzrasta od 11-14 godina

Ovaj program prilagođen je mlađim tinejdžerima. Znamo kako je to biti roditelj tinejdžera. Odjednom ne prepoznajete sopstveno dete. Do juče je bilo pravi anđelčić, a sada lupa vratima, izlazi, pretvara se u buntovnika, a sukobi postaju svakodnevica.

Možda Vaš tinejdžer deluje zbunjeno, kao da se ne snalazi u promenama koje mu se događaju sa svih strana.

Možda ne ume da se zauzme za sebe, ne uklapa se u društvo, ili upada u problematične prijateljske i emotivne veze. Iako je vrlo inteligentan, nije motivisan za učenje. Možda se previše sukobljavate, nikako ne prihvata Vaše savete, a Vi samo želite da mu pomognete.

Mi razumemo koliko je izazovno ostati kvalitetna podrška i voditi svoje dete kroz ovaj burni period. Zato smo tu da Vama pružimo podršku, a njima dragocene NLP alate, koji će im biti od neprocenjive pomoći kroz život. Takođe Vam možemo ponuditi i PCM metodologiju, koja će Vam u velikoj meri olakšati odrastanje Vašeg tinejdžera.

Program je koncipiran tako da je čak i tinejdžerima zanimljiv i rado ga prihvataju. Spremni su da usvajaju NLP tehnike i alate, a čim počnu da ih primenjuju, vide koliko im koristi donose. To ih dodatno motiviše, a rezultati ubrzo postaju vidljivi na svim poljima, kako u školi, tako i u komunikaciji sa roditeljima, nastavnicima, vršnjacima.

NU Hero_50_1200

Tinejdžer ne mora biti zbunjen i nesiguran, a roditelj ne mora biti na ivici živaca.Tinejdžer koji je pravilno usmeren, koji ima razvijene veštine komunikacije, samopouzdanja, emocionalne pismenosti i liderstva, kao i podršku vršnjaka, može lako proći kroz pubertet, a njegovi roditelji mogu biti spokojni, jer znaju da je dobro obučen i naoružan moćnim veštinama za susret sa izazovima.

Po uspešnom završetku, polaznici dobijaju diplome koje svedoče o završenom odgovarajućem NUHERO junior programu.

Možete odabrati neki (ili sve) od sledećih programa:
• Jačanje samopouzdanja
• Komunikacija
• Emocionalna iq
• Samomotivacija i ciljevi
• Liderske i prezentacione veštine

Na svakom od programa obrađuje se po jedna tema i usvaja jedna od ključnih NLP veština.

Cena svakog od programa iznosi 100 eura u dinarskoj protivvrednosti, a ceo program traje 5 meseci. Na kraju NLP programa, deca dobijaju SERTIFIKAT o stečenom znanju.

Časovi su u trajanju od 2 sata, i održavaju se 4 puta mesečno. Svakog meseca obrađuje se po jedna tema i razvija jedna od veština.
Za uplate u celosti, dobijate popust od 10% na ukupan iznos.

Ako ste roditelj mlađeg tinejdžera, tu smo za Vas. Pišite nam i zakažite besplatnu konsultaciju ili se dodatno informišite pozivom na broj telefona 060 380 4949.

UPIS DECE I MLADIH TOKOM CELE GODINE.

Prvi, probni čas  je besplatan.

Napomena: Održavanje radionica biće prilagođeno aktuelnoj zdravstvenoj situaciji u zemlji, pa će, shodno tome, biti održane uživo ili putem Zoom aplikacije.