NUHERO junior

NLP za decu uzrasta od 11-14 godina

Ovaj program prilagođen je mlađim tinejdžerima. Znamo kako je to biti roditelj tinejdžera. Odjednom ne prepoznajete sopstveno dete. Do juče je bilo pravi anđelčić, a sada lupa vratima, izlazi, pretvara se u buntovnika, a sukobi postaju svakodnevica.

Možda Vaš tinejdžer deluje zbunjeno, kao da se ne snalazi u promenama koje mu se događaju sa svih strana.

Možda ne ume da se zauzme za sebe, ne uklapa se u društvo, ili upada u problematične prijateljske i emotivne veze. Iako je vrlo inteligentan, nije motivisan za učenje. Možda se previše sukobljavate, nikako ne prihvata Vaše savete, a Vi samo želite da mu pomognete.

Mi razumemo koliko je izazovno ostati kvalitetna podrška i voditi svoje dete kroz ovaj burni period. Zato smo tu da Vama pružimo podršku, a njima dragocene NLP alate, koji će im biti od neprocenjive pomoći kroz život. Takođe Vam možemo ponuditi i PCM metodologiju, koja će Vam u velikoj meri olakšati odrastanje Vašeg tinejdžera.

Program je koncipiran tako da je čak i tinejdžerima zanimljiv i rado ga prihvataju. Spremni su da usvajaju NLP tehnike i alate, a čim počnu da ih primenjuju, vide koliko im koristi donose. To ih dodatno motiviše, a rezultati ubrzo postaju vidljivi na svim poljima, kako u školi, tako i u komunikaciji sa roditeljima, nastavnicima, vršnjacima.

NU Hero_50_1200

Tinejdžer ne mora biti zbunjen i nesiguran, a roditelj ne mora biti na ivici živaca.Tinejdžer koji je pravilno usmeren, koji ima razvijene veštine komunikacije, samopouzdanja, emocionalne pismenosti i liderstva, kao i podršku vršnjaka, može lako proći kroz pubertet, a njegovi roditelji mogu biti spokojni, jer znaju da je dobro obučen i naoružan moćnim veštinama za susret sa izazovima.

Po uspešnom završetku, polaznici dobijaju diplome koje svedoče o završenom odgovarajućem NUHERO junior programu.

Možete odabrati neki (ili sve) od sledećih programa:
• Jačanje samopouzdanja
• Komunikacija
• Emocionalna iq
• Samomotivacija i ciljevi
• Liderske i prezentacione veštine

Svaki od programa traje mesec dana i obuhvata 4 časa u trajanju od po 2h.

Na svakom od programa obrađuje se po jedna tema i usvaja jedna od ključnih NLP veština.

Po uspešnom završetku svakog od programa, deca dobijaju diplome.

Cena svakog od programa iznosi 11.500 dinara.

Uplatom bilo kog od ovih pet programa, dobijate popust u iznosu od 5% na svaki naredni. Ako odlučite da upišete svoje dete na svih pet programa, dobijate popust od 20% na ukupan iznos.

Ako ste roditelj mlađeg tinejdžera, tu smo za Vas. Pišite nam i zakažite besplatnu konsultaciju ili se dodatno informišite pozivom na broj telefona 060 380 4949.

UPIS DECE I MLADIH TOKOM CELE GODINE.

Prvi, probni čas  je besplatan.

Napomena: Održavanje radionica biće prilagođeno aktuelnoj zdravstvenoj situaciji u zemlji, pa će, shodno tome, biti održane uživo ili putem Zoom aplikacije.