NUHERO junior

NLP za decu uzrasta od 8-10 godina

„Kad je pre onaj mali smotuljak izrastao u veliku devojčicu/dečaka?“ pitate se. Pubertet kuca na vrata, a obaveze u školi rastu vrtoglavom brzinom. More podataka koje treba upamtiti, testovi, ocene... sve je to dovoljno da se i najsmireniji roditelj zabrine oko svega što čeka i dete i porodicu. Ne plašite se adolescencije niti većih obaveza koje očekuju Vaše dete u višim razredima. Možete da se opustite, tu smo za Vas.

NLP ZA DECU

NLP za decu uzrasta od 8 do 10 godina kreirali smo poseban program – NUHERO junior.

Možete odabrati (ili sve) od sledećih programa:

• Jačanje samopouzdanja
• Komunikacija
• Emocionalna IQ
• Samomotivacija i ciljevi
• Liderske i prezentacione veštine

Dete sa izgrađenim samopouzdanjem i razvijenim veštinama uz pomoć NLP tehnika i alata lakše će proći kroz ovaj izazovni period odrastanja. Zato su NUHERO junior programi koncipirani kao priprema za velike promene koje ga očekuju. Na načine prilagođene uzrastu, deca usvajaju tehnike i alate NLP-a, uče da veruju u sebe, usavršavaju veštine komunikacije, uče da razumeju svoje i tuđe emocije, ili unapređuju veštine postavljanja ciljeva, samomotivacije, prezentacije i liderstva.

NU Hero_60_1200

NLP ZA DECU

Svaki od programa traje mesec dana i obuhvata 4 časa u trajanju od po 2h.

Na svakom od programa obrađuje se po jedna tema i usvaja jedna od ključnih NLP veština.

Cena svakog od programa iznosi 100 eura u dinarskoj protivvrednosti, a ceo program traje 5 meseci. Na kraju NLP programa, deca dobijaju SERTIFIKAT o stečenom znanju.

Časovi su u trajanju od 2 sata, i održavaju se 4 puta mesečno. Svakog meseca obrađuje se po jedna tema i razvija jedna od veština.
Za uplate u celosti, dobijate popust od 10% na ukupan iznos.

Ako želite da detetu poklonite sposobnosti i veštine koje će ga lagano voditi kroz ovaj period odrastanja, a Vama olakšati početak burnih promena koje pubertet nosi, kontaktirajte nas ili se dodatno informišite pozivom na broj telefona 060 380 4949

UPIS DECE I MLADIH TOKOM CELE GODINE.

Prvi, probni čas je besplatan.

Napomena: Održavanje radionica biće prilagođeno aktuelnoj zdravstvenoj situaciji u zemlji, pa će, shodno tome, biti održane uživo ili putem Zoom aplikacije.