NUHERO junior

NLP za decu uzrasta od 8-11 godina

„Kad je pre onaj mali smotuljak izrastao u veliku devojčicu/dečaka?“ pitate se. Pubertet kuca na vrata, a obaveze u školi rastu vrtoglavom brzinom. More podataka koje treba upamtiti, testovi, ocene... sve je to dovoljno da se i najsmireniji roditelj zabrine oko svega što čeka i dete i porodicu. Ne plašite se adolescencije niti većih obaveza koje očekuju Vaše dete u višim razredima. Možete da se opustite, tu smo za Vas.

NLP ZA DECU

NLP za decu uzrasta od 8 do 11 godina kreirali smo poseban program – NUHERO junior.

Možete odabrati neki (ili sve) od sledećih programa:
• Jačanje samopouzdanja
• Komunikacija
• Emocionalna iq
• Samomotivacija i ciljevi
• Liderske i prezentacione veštine

Dete sa izgrađenim samopouzdanjem i razvijenim veštinama uz pomoć NLP tehnika i alata lakše će proći kroz ovaj izazovni period odrastanja. Zato su NUHERO junior programi koncipirani kao priprema za velike promene koje ga očekuju. Na načine prilagođene uzrastu, deca usvajaju tehnike i alate NLP-a, uče da veruju u sebe, usavršavaju veštine komunikacije, uče da razumeju svoje i tuđe emocije, ili unapređuju veštine postavljanja ciljeva, samomotivacije, prezentacije i liderstva.

NU Hero_60_1200

NLP ZA DECU

Svaki od programa traje mesec dana i obuhvata 4 časa u trajanju od po 2h.

Na svakom od programa obrađuje se po jedna tema i usvaja jedna od ključnih NLP veština.

Po uspešnom završetku svakog od programa, deca dobijaju diplome.

Cena svakog od programa iznosi 11.500 dinara.

Uplatom bilo kog od ovih pet programa, dobijate popust u iznosu od 5% na svaki naredni. Ako odlučite da upišete svoje dete na svih pet programa, dobijate popust od 20% na ukupan iznos.

Ako želite da detetu poklonite sposobnosti i veštine koje će ga lagano voditi kroz ovaj period odrastanja, a Vama olakšati početak burnih promena koje pubertet nosi, kontaktirajte nas ili se dodatno informišite pozivom na broj telefona 060 380 4949

UPIS DECE I MLADIH TOKOM CELE GODINE.

Prvi, probni čas je besplatan.

Napomena: Održavanje radionica biće prilagođeno aktuelnoj zdravstvenoj situaciji u zemlji, pa će, shodno tome, biti održane uživo ili putem Zoom aplikacije.