NUHERO KIDS

NLP za decu uzrasta od 4-6 godina

Program NUHERO kids namenjen je deci uzrasta od 4 do 6 godina.

Za decu, igra je način da se upozna svet. Slobodna igra je nezamenjiva. Mašta cveta, a um je radoznao, željan znanja i sposoban da nauči baš sve.

Želeli biste da uradite najbolje za svoje dete, da mu omogućite da kroz igru i zabavu razvije svoje potencijale i veštine, bez pritiska da nešto mora da nauči, prisile i rigidnih pravila. 

Kada spojimo igru i učenje, dobijamo učenje kroz igru, na način koji je deci prirodan i beskrajno zabavan.

Nuhero kids - nlp za decu

Program NUHERO kids (NLP za decu od 4 do 6 godina) baš je tako koncipiran – kroz igru učimo i razvijamo veštine, kao što su samopouzdanje, emocionalna inteligencija, veštine komunikacije, prezentacije i liderstva, samomotivacija i postavljanje ciljeva.

Dete koje je prošlo ovaj program nikada neće patiti od manjka samopouzdanja, niti će ostati po strani, odbačeno od vršnjaka. Nikada mu neće nedostajati motivacije i ambicije da ostvari ciljeve. Umeće da prepozna i svoje i tuđe emocije, što će mu doneti unutrašnji mir i stabilnost, kao i brojna prijateljstva.

Kroz aktivnosti koje su deci bliske i u kojima uživaju, kao što je crtanje, pevanje, gluma, intelektualne i društvene igre, stimulišemo celokupan razvoj. Razvijamo ono što je u ovom uzrastu dečija glavna odlika, i nikako ne treba propustiti njene ogromne potencijale, a to je mašta i kreativnost.

NU Hero_110_1200

NLP ZA DECU od 4 do 6 godina

Dečiji mozak u ovom uzrastu je kao sunđer – on prosto upija sve o svetu oko sebe, pa je to idealno vreme kada treba razvijati kognitivne sposobnosti. Ovaj uzrast pravo je vreme i da se razviju sposobnosti koje će detetu biti potrebne kroz koju godinu, kada dođe vreme za polazak u školu, kao što su koncentracija, fokus i radne navike.

Na ovaj način, učeći spontano, i u skladu sa svojom prirodom, dete doživljava učenje kao prijatnu aktivnost, igru i zabavu, pa stvara pozitivan stav prema školi i radu. Za razliku od formalnog obrazovanja, koje često staje na put dečijim potencijalima i prirodnom načinu na koji mlad um uči, naš program upravo ove potencijale razvija i neguje dečiju radoznalost.

Kako je NUHERO kids (NLP za decu od 4 do 6 godina) program u potpunosti prilagođen deci starosti od 4 do 6 godina, kroz igru razvijamo:

• Samopouzdanje,
• Emocionalnu inteligenciju,
• Veštinu komunikacije,
• Veštine prezentacije i liderstva,
• Samomotivaciju, veštinu postavljanja ciljeva i motivacije za njihovo ostvarenje.

NU Hero_129_1200

NLP ZA DECU

NUHERO kids (NLP za decu od 4 do 6 godina) je program osmišljen kao jedinstvena priprema za školu. U našem edukativnom centru, razvijamo kognitivne i bihevioralne sposobnosti deteta po trenutno najsavremenijim metodama rada iz oblasti obrazovanja dece. Tok aktivnosti prilagođava se individualnim interesovanjima i sposobnostima svakog deteta, pa se zato rad odvija u malim grupama, do sedmoro dece. Sa decom rade diplomirani vaspitači sa višegodišnjim iskustvom.

Uz pomoć NLP tehnika i alata, mališani u NUHERO centru razvijaju veštine i potencijale, a to je osnovni preduslov za kasniji uspeh u školi. Srećno detinjstvo je ono što je naš glavni cilj.

Pored toga što grade pozitivan stav prema učenju i školi, mališani ovde usvajaju i osnovna znanja – uče slova i brojeve, sabiranje i oduzimanje, dečije pesme i bajke, kao i razne činjenice o svetu koji ih okružuje, a sve to na zabavan način, koji im je prirodan i u kom uživaju.
Na taj način, i emotivno i kognitivno se pripremaju za školu. Zato se naši mališani raduju polasku u prvi razred, nema stresa niti odbojnosti, nema otpora prema školi ni problema sa učenjem.

Najbolji primer efikasnosti ovog programa jeste naš polaznik Marko, čiji su se roditelji pitali zašto deca ne vole školu i šta da učine kako bi svom sinu približili i olakšali polazak u školu, koje se bojao. Srećom, čuli su za naš kurs i upisali Marka. U početku je bojažljivo prilazio i oklevao da se aktivno uključi u zabavnu edukaciju sa vršnjacima. Ali vremenom, uz pomoć edukatora, Marko je prevazišao početni otpor i zavoleo vreme koje provodi kod nas. Do kraja kursa, Marko je bio sasvim drugačije dete, radoznalo, otvoreno i zainteresovano, koje se raduje predstojećem polasku u školu.

Možete biti sigurni da će nakon završenog NUHERO kids (NLP za decu od 4 do 6 godina) programa, polazak Vašeg deteta u školu biti radostan događaj, kako za dete, tako i za celu porodicu.

NUHERO kids (NLP za decu od 4 do 6 godina) program obuhvata razvoj veština potrebnih za 21. vek, kao što su:

• Emocionalna inteligencija,
• Uspešna komunikacija,
• Samopouzdanje,
• Liderske i prezentacione veštine,
• Postavljanje i ostvarenje ciljeva i samomotivacija.

Svaki od NUHERO kids (NLP za decu od 4 do 6 godina) kurseva metodološki je prilagođen uzrastu polaznika i posvećen je po jednoj od ovih važnih oblasti. Svakog meseca se kroz različite aktivnosti, igru, zabavu, pesmu radi na razvoju po jedne od veština obuhvaćenih programom.

Deca predškolskog uzrasta, pored razvoja jedne od veština na mesečnom nivou uz pomoć NLP tehnika, u okviru svakog časa rade i na pripremi za polazak u školu.

NU Hero_114_1200

Dete će kroz ovaj program razviti:

• Samopouzdanje, sposobnost da iznese svoje stavove i mišljenja i da se za njih zauzme
• Emotivnu stabilnost i samosvest, lako prevazilaženje stresa i straha
• Prezentacione veštine – sposobnost da izlaže pred drugima bez treme
• Motivisanost i veštinu samomotivacije
• Kreativnost
• Veštinu postavljanja ciljeva i hrabrost da sledi vlastite snove
• Krupnu i sitnu motoriku, govor
• Poznavanje NLP tehnika i metoda
• Emocionalnu spremnost za polazak u školu

Svakog meseca se obrađuje po jedna tema i razvija jedna od veština.

Dete nije u obavezi da pohađa kompletan NUHERO kids (NLP za decu od 4 do 6 godina) program tokom cele školske godine.

Cena svakog od programa iznosi 6.000 dinara, a ceo program traje godinu dana.

Časovi su u trajanju od 1 sata, i održavaju se 4 puta mesečno. Svakog meseca obrađuje se po jedna tema i razvija jedna od veština.
Za drugo upisano dete dobijate popust od 10%.

Termini časova tokom radne nedelje naknadno će se formirati u skladu sa brojem polaznika.

Možete se dodatno informisati o terminima i samom programu putem kontakt forme, pozivom na broj telefona 060 380 4949 ili dolaskom na čas sa detetom.

UPIS DECE TOKOM CELE GODINE.

Prvi, probni čas je besplatan.

Napomena: Održavanje radionica biće prilagođeno aktuelnoj zdravstvenoj situaciji u zemlji, pa će, shodno tome, biti održane uživo ili putem Zoom aplikacije.