NUHERO za mlade

NLP za mlade uzrasta od 14-18 godina

Nije lako biti tinejdžer, a ni roditelj tinejdžera. Odjednom kao da ne prepoznajete sopstveno dete! Do juče fino i odgovorno, sada burno reaguje, ljuti se, lupa vratima. Više nema motivacije za učenje, čini se da ga ništa ne interesuje, niti vidi smisao školovanja. Uostalom, „ko još želi da ga gledaju kao štrebera“? Mnogo je više „in“ biti isti kao ostali, biti aktivan i primećen na društvenim mrežama, posvetiti se izlascima, „visiti“ na Tik Toku i igricama...

Kako se izboriti sa svim ovim i ubediti svog tinejdžera da treba drugačije, za njegovo dobro? Od ovakvih pitanja Vas muči nesanica i prevrćete se noću u krevetu, čekajući da se konačno vrati iz grada.

Kao i u svim prethodnim fazama odrastanja, i sada smo tu za Vas i Vaše dete. Program NLP za mlade osmišljen je tako da je čak i tinejdžerima zanimljiv. Nemaju osećaj da ih neko na nešto tera, nema pritiska niti „pametovanja“. Mi radimo nešto sasvim drugo – učimo mlade NLP-u.

NLP edukacija donosi mladima veštine koje će im najviše koristiti. Zato je svakoj od ovih ključnih veština posvećen po jedan program:

  • Samopouzdanje
  • Efikasna komunikacija
  • Emocionalna inteligencija
  • Samomotivacija i veština postavljanja i ostvarenja ciljeva
  • liderske i prezentacione veštine

Tinejdžer sa visokim samopouzdanjem ne brine previše šta će drugi misliti o njemu niti čini sve kako bi bio prihvaćen od vršnjaka. Svestan je svoje vrednosti, pa nije podložan porocima niti je žrtva vršnjačkog nasilja.

Kako ume efikasno i asertivno da komunicira, više nema svađa, treskanja vratima, sukoba sa roditeljima i autoritetima. Ume jasno da izrazi mišljenje i postigne šta želi.

Emocionalno inteligentan tinejdžer razume i svoja i tuđa osećanja, empatičan je i gradi kvalitetne odnose.

Više nećete morati da beskrajno pričate o važnosti učenja, plaćate privatne časove i smišljate dovitljive načine da ga motivišete za učenje. Vaš tinejdžer umeće da se samomotiviše, da postavi ciljeve i onda ide ka njima.

teenagers

Tinejdžer koji ima liderske i prezentacione veštine uvek će umeti da okupi društvo oko sebe, da predstavi svoje ideje i bori se za njih. Neće drhtati od treme i crveniti kada treba nešto da izloži pred grupom, kao što je odeljenje.

Cena svakog od programa iznosi 100 eura u dinarskoj protivvrednosti, a ceo program traje 5 meseci. Na kraju NLP programa, deca dobijaju SERTIFIKAT o stečenom znanju.

Časovi su u trajanju od 2 sata, i održavaju se 4 puta mesečno. Svakog meseca obrađuje se po jedna tema i razvija jedna od veština.
Za uplate u celosti, dobijate popust od 10% na ukupan iznos.

Ako ste roditelj mlađeg tinejdžera, tu smo za Vas. Pišite nam i zakažite besplatnu konsultaciju ili se dodatno informišite pozivom na broj telefona 060 380 4949.

UPIS MLADIH TOKOM CELE GODINE

Prvi probni čas je besplatan.

Napomena: Održavanje radionica biće prilagođeno aktuelnoj zdravstvenoj situaciji u zemlji, pa će, shodno tome, biti održane uživo ili putem Zoom aplikacije.