NUHERO Senior

Efikasno pamćenje - trening za uzrast od 19 do 65 godina

Opet se bliži ispitni rok, čeka Vas na stotine stranica, a misli lutaju, nikako da pronađete volje za učenje? Motivacija bledi, a gradivo kao da odbija da se upamti? Kako pamtiti bolje? Kako pamtiti brzo?

Spremate prezentaciju, a nikako da zapamtite šta ste sve hteli da izložite? Traže Vam dodatnu edukaciju na poslu, a Vi kao da ste zaključani za učenje bilo čega novog? Daleko je teže, mora da je to zbog godina? Konačno ste otišli u penziju i sada imate vremena da se posvetite čitanju svih onih knjiga koje ste oduvek želeli da pročitate, ali Vam je teško da se koncentrišete i upamtite pročitano?

KAKO PAMTITI BOLJE?

NUHERO Senior program efikasno pamćenje će vam odgovoriti na pitanja: Kako pamtiti bolje, kako pamtiti brže i pomoći će Vam da brže čitate, učite lako, efikasno, za daleko kraće vreme, i da naučeno trajno zapamtite.

Ispiti se polažu lako, sve što poželite da naučite pamti se ko od šale, čak i obimna, suvoparna dokumentacija.
Uz tehnike koje ćete na ovom kursu naučiti, lako se završava svaki fakultet, briljira se na skupovima, pobeđuje u kvizovima. Konačno ćete moći uz kafu s komšinicom da prepričavate knjige koje ste kupili na poslednjem sajmu, ili ćete pobediti komšiju u „Slagalici“.
Naučićete da čitate brže, efikasno učite i trajno pamtite.

Za razliku od formalnog učenja na koje ste navikli tokom školovanja, a koje primorava naš um da radi na način koji mu nije prijatan niti prirodan, tehnike učenja koje ćete kod nas usvojiti angažuju obe hemisfere mozga. Učite na način koji je Vašem umu prirodan, tako da njegove moći rade za, a ne protiv Vas. Umesto da ga na silu terate da pamti, koristite njegove prirodne potencijale. Pamtite tako što stvarate asocijacije za svaki tekstualni ili numerički podatak, pa Vašem mozgu nije dosadno, već se zabavlja dok stvara asocijacije. Kao rezultat, fokusirate se i koncentrišete, pa učenje teče brzo i lako.

Učeći efikasnije i bolje za manje vremena, dobijate više postignuća, lakše ostvarujete ciljeve, osećate veće samopouzdanje i zadovoljstvo sobom, imate više slobodnog vremena, uz više znanja i mogućnosti za uspeh.

Postoje razne tehnike učenja, ukoliko Vas interesuje tehnika za pamćenje lica, cifara i reči istražite Loci metod.

20201101_194435

EFIKASNO PAMĆENJE

Po uspešnom završetku kursa, dobićete diplomu kao potvrdu o stečenim veštinama u okviru NUHERO treninga efikasno pamćenje.
Nakon završenog NUHERO Senior programa, granica će biti samo tamo gde je Vi postavite.
Kurs efikasno pamćenje traje 2 dana, ukupno 16 sati, i održava se vikendom.

Na početku i kraju kursa radi se ulazni i izlazni test gde Vam saopštavamo ostvarene rezultate. Mi Vam garantujemo minimum 50% poboljšanje u brzini čitanja, razumevanju i pamćenju pročitanog teksta.

Cena kursa iznosi 200 eur.

KURS SE ORGANIZUJE TOKOM CELE GODINE.

Ako želite da postanete majstor učenja i brzog čitanja, pišite nam i zakažite besplatnu konsultaciju i prvi, besplatni čas ili se dodatno informišite o kursu efikasno učenje pozivom na broj 060 380 4949.

Napomena: Održavanje radionica biće prilagođeno aktuelnoj zdravstvenoj situaciji u zemlji, pa će, shodno tome, biti održane uživo ili putem Zoom aplikacije.