Psihološko savetovanje

NUHERO je tu da podrži celu porodicu, a ne samo dete. Naša misija da pomognemo deci da razviju svoje potencijale nije usmerena samo na učenje, već nas zanima opšta dobrobit deteta i cele porodice. Zato smo jedini edukativni centar u Srbiji koji nudi i podršku u vidu psihološkog savetovanja. Bilo da Vi, Vaše dete ili cela porodica prolazite kroz izazovan period, ako dete ima poteškoća sa vršnjacima ili autoritetima, ili drugih problema, bilo da želite da popravite ili samo unapredite međusobni odnos, naš psiholog je uvek tu za Vas.

Psihološko savetovanje

Svima nam je ponekad potrebna dodatna podrška, stručnjak koji će ispravno razumeti sa čim se srećemo i znati da nas posavetuje i pravilno usmeri. U NUHERO centru znamo koliko je takva podrška dragocena.

Zato je naš psiholog Ksenija, koji se može pohvaliti dvadesetogodišnjim iskustvom u radu sa decom i porodicama, tu za Vas.

Kao profesionalni porodični savetnik, sistemske orijentacije, naš psiholog je tu da Vam pomogne da prevladate različite probleme. Svaki roditelj se sreće sa različitim izazovima u svakom dobu odrastanja dece: deca se mogu suočavati sa različitim strahovima, imati poteškoća sa kontrolom besa, anksioznošću i različitim raspoloženjima.

Psihološko savetovanje doprinosi bržem prevazilaženju i rešavanju trenutne situacije sa kojom se susrećete.

psihološko savetovanje

Mogu imati teškoća da se uklope u vršnjačku grupu, prihvate norme ponašanja, ili da se odvajaju od roditelja. Psiholog može biti od velike pomoći u svim ovim situacijama, jer će i roditelju i detetu pokazati najlakši način da prevladaju izazove. Ako se Vaše dete suočava sa problemima sa učenjem, pažnjom i radnim navikama, psiholog će Vam takođe pomoći da ih lako i jednostavno rešite.

Ako želite da zakažete razgovor sa našim psihologom Ksenijom pozovite nas na broj telefona 060 380 4949. Želimo da Vam budemo sigurna podrška na putu odrastanja Vašeg deteta.