Dečiji psiholog seanse uživo ili online

Ukoliko Vaše dete ima bilo kakve socijalno-psihološke poteškoće tokom odrastanja ili ste primetili promenu u njegovom ponašanju, vreme je da se obratite dečijem psihologu. Naš tim ima dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i tinejdžerima tako da zasigurno može pomoći u prevazilaženju svih situacija sa kojima se trenutno susreo.

Deci pristupamo pažljivo, sa mnogo empatije i razumevanja

Psihološko savetovanje za decu, mlade i tinejdžere je veoma delotvorno, jer još u ranim fazama razvoja može da pomogne i eliminiše uzrok problema. U to spadaju:

  • Poteškoće da dete razume i kontroliše sopstvene emocije
  • Razvoj samopoštovanja i ispravnog sistema vrednosti
  • Prevazilaženje različitih stresnih situacija (nakon razvoda roditelja, promene okruženja/škole, i slično)
  • Anksioznost i depresija
  • Poremećaj ili deficit pažnje
  • Hiperaktivnost
  • Poteškoće u komunikaciji sa vršnjacima/autizam


U bilo kom od navedenih slučajeva najgore je čekati da se stanje samo popravi ili sve to pripisati razvoju. Složićemo se, neke od pomenutih tegoba su normalne tokom razvoja, ali ih svakako ne treba prepustiti slučaju.

Koja je cena sesije sa dečijim psihologom?

Svaki dobar dečiji psiholog zna koliko je delikatno raditi sa decom. Deci treba pristupiti pažljivo, sa mnogo empatije i razumevanja.  Takođe treba imati i pravi pristup koji će učiniti da se osećaju sigurno i podele svoje probleme sa psihologom. Cena seanse kada je angažovan privatni dečiji psiholog je baš zbog toga i veća – bar je tako u većini psiholoških centara. Međutim, kod nas je cena seanse za decu 4.000 RSD po seansi.

PayPal nam je omogućio plaćanje iz inostranstva. Ukupna cena iznosi 45 eur po seansi.

Ponosni smo na naš tim mladih psihologa

Oformili smo tim mladih psihologa jer se pokazalo da deca lakše komuniciraju i ostvaruju bolje rezultate sa njima. Mladi psiholozi imaju veću sposobnost povezivanja s decom, što omogućava dublje razumevanje i brži napredak u rešavanju njihovih emocionalnih i mentalnih potreba. Ova bliskost u godinama često olakšava izgradnju poverenja i stvaranje sigurnog prostora za otvoreni dijalog. Ovaj tim predstavlja našu posvećenost pružanju najbolje podrške u emocionalnom i mentalnom razvoju dece.

Na slici je devojka Sara, dečiji psiholog

Sara Vukomanović

Psiholog, sistemsko porodični psihoterapeut u edukaciji

Sara diplomirani psiholog, dve godine radila je u Institutu za mentalno zdravlje, klinika za decu i omladinu, a od 2024. radi u Univerzitetskoj dečijoj klinici Tiršova.

psiholog-nevena-milosevic

Nevena Milošević

Master psiholog

Nevena je završila master kliničke psihologije. Pohađa edukaciju porodične psihoterapije, sa sertifikatom porodičnog savetnika. 

Vera Romanov

Psiholog, konstruktivistički psihoterapeut

Vera je diplomirani psiholog, ima godinu dana iskustva rada u judskim resursima, a od 2023. radi kao psihoterapeut pod supervizijom.

psiholog-jelena-jovic

Jelena Jović

Master pedagog, porodični terapeut pod supervizijom

Jelena Jović je završila osnovne i master studije pedagogije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Tokom svog studiranja, Jelena je aktivno volontirala u stacionaru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska, kao i u domu za decu Drinka Pavlović.

master-psiholog-ana-trkulja

Ana Trkulja

Master klinički psiholog i sistemski porodični psihoterapeut u edukaciji

Ana je master klinički psiholog i sistemski porodični psihoterapeut u edukaciji. Tokom studija stekla je raznoliko iskustvo u radu sa decom i mladima u kliničkom kontekstu kroz stručnu praksu i volontersko iskustvo.

Najčešće pitanje koje svakodnevno dobijamo od roditelja je

Moje dete se ponaša čudno, ne mogu da izađem sa njim na kraj, ne znam šta više da radim. Histeriše i dere se. Koji je Vaš savet?

Jako je bitno da reagujete odmah ukoliko ste primetili bilo koju navedenu (ili sličnu) promenu kod deteta. Razgovor sa psihologom će dati jasan uvid u to da li je u pitanju normalan stadijum u razvoju ili početak nekog psihološkog problema kod deteta.

NUHERO tim psihologa razume koliko su deca zapravo osetljiva i koliko je važno pristupiti psihoterapiji na adekvatan način. Zbog toga svaki naš psiholog za mlade kao primarni cilj imaju da izgrade prijatljski odnos sa detetom koji se zasiva na poverenju i razumevanju.

U psihoterapiju po pravilu uključujemo i roditelje, jer smatramo da je ključ uspešne psihoterapije upoznavanje i roditelja sa problematikom kroz koje dete prolazi.

Psiholog za tinejdžere

Svi znamo koliko bitnu fazu u razvoju predstavlja pubertet. Naši tinejdžeri tada prolaze kroz niz psiho-fizičkih promena koje ih spremaju za svet odraslih. U ovom periodu deca mogu biti razdražljiva, hiperaktivna, čak i depresivna. Sve ove faze su pretežno propraćene sa učestalim promenama raspoloženja, koje naizmenično idu od toplih sve do hladnih, i obrnuto.

Puberter je kritičan period, jer tinejdžeri tada uče kako da se nose sa svim, pre svega telesnim promenama. Pojava maljavosti i povećanje mišićne mase kod dečaka, kao i rast grudi, malje i bubuljice kod devojčica su promene koje svaki tinejdžer doživljava drugačije.

Dosta njih u ovom periodu počinju da evaluiraju sebe i svoj izgled, provode sate pred ogledalom. Za njih je ovo veoma stresan period i neretko se javlja tinejdžerski bes. U ovim godinama ne treba da iznenađuje i ako vaš tinejdžer popusti u školi i počne da gomila slabije ocene.

Dobar način i za decu i za roditelje da efikasno prevaziđu ovaj period je razgovor koji vodi psiholog za decu u pubertetu. 

NUHERO dečiji psiholozi

NUHERO dečiji psiholozi imaju bogato iskustvo u radu sa svim uzrastima, i posebno smo specijalizovani za istovremen rad i sa detetom i sa njihovim roditeljima. Na seansama koje drže naši psiholozi za mlade ćemo pomoći ne samo detetu da bolje razume sebe, već i poboljšati komunikaciju između deteta i roditelja.

Kao poseban program NUHERO centra izdvajamo i kurs efikasnog učenja za decu i mlade. Deca na ovom kursu uče kako da uče, pamte i razmišljaju sa razumevanjem. Nakon kursa, deca bolje razumeju svoje misaone procese, kao i šta je to što ih pokreće. Ovako su u stanju da pokrenu i organizuju sami sebe, koristeći tehnike koje smo ih naučili na kursu:

  1. Mape uma
  2. Brzo čitanje
  3. Napredne tehnike pamćenja


Draga deco i roditelji, dobrodošli u NUHERO edukativni centar!

Tu smo za vas bilo da vam je potreban dobar psiholog koji odlično razume svet mladih ili želite da upišete dete na kurs efikasnog učenja.

Hajde da zajedno rešimo sve probleme mladih još danas!

Pozovite nas za sve detalje i zakažite termin bez odlaganja.

Dečiji psiholog online

Psihološko savetovanje doprinosi bržem prevazilaženju i rešavanju trenutne situacije sa kojom se Vaše dete susreće. Deca najčešće mogu imati teškoća da se uklope u vršnjačku grupu, prihvate norme ponašanja, ili da se odvajaju od roditelja.

Psiholog može biti od velike pomoći u svim ovim situacijama, jer će i roditelju i detetu pokazati najlakši način da prevladaju izazove. Ako se Vaše dete suočava sa problemima sa učenjem, pažnjom i radnim navikama, psiholog će Vam takođe pomoći da ih lako i jednostavno rešite.

Ako želite da zakažete razgovor sa našim stručnim psihologom za decu, pozovite nas na broj telefona 060 380 4949 ili nam pošaljite upit sa naslovom online psiholog na psiholog@nu-hero.rsŽelimo da Vam budemo sigurna podrška na putu odrastanja Vašeg deteta.

Ukoliko niste u mogućnosti da iz bilo kog razloga uživo porazgovarate sa našim psihologom, omogućili smo online seanse putem Zoom ili Skype aplikacije. 

Takođe, tu smo da Vas posavetujemo za sve situacije sa kojima se susrećete kao roditelj ili kao dete.

Svakodnevno rešavamo probleme za koje su naši klijenti mislili da su nerešivi

Ponosni smo na naš tim i jako smo srećni što godinama unazad pomažemo deci, mladima i tinejdžerima u prevazilaženju svih problema sa kojima se susreću na putu odrastanja. 

Tamara Jovanović

„Centar NuHero je zaista izvanredno mesto za razvoj dece i podršku u učenju. Impresionirana sam njihovim posvećenim timom i izvanrednim pristupom ka edukaciji. Deca ovde ne samo da stiču znanje, već i razvijaju veštine samopouzdanja i kreativnost, a imaju priliku i da razviju svoje socijalne veštine.Ono što me najviše oduševljava je personalizovan pristup svakom detetu, to smo se lično uverili. Tim edukatora pažljivo prati individualne potrebe svakog učenika, pružajući im podršku i dodatna objašnjenja kad god je to potrebno. Učenje postaje zabavno i inspirativno iskustvo, što deca zaista cene.Takođe, centar ističe se raznovrsnim programima i aktivnostima. Njihova interaktivna nastava, kreativne radionice i timski zadaci pomažu deci da razviju saradničke veštine i problem-solving sposobnosti. Sjajna kombinacija akademskih i životnih veština! Uz to, ambijent centra je podsticajan i prijatan. Takođe, komunikacija sa roditeljima je transparentna i redovna, što doprinosi celokupnom iskustvu.U zaključku, Centar NuHero je zaista herojski partner u obrazovanju dece. Njihova strast ka podsticanju radoznalosti i razvoju veština kod mališana čini ih neprocenjivim resursom za zajednicu. Toplo preporučujem ovo mesto svim roditeljima koji žele da pruže svojoj deci ne samo znanje, već i alate za uspešnu budućnost.“

Jelena Vukčević

„Najbolja odluka koju sam donela za svoje dete. Divna Marija i ostali stručnjaci su nas sačekali, upoznali sa načinom rada i sve ono što su predstavili bilo je tako i još bolje. Prijatna i podržavaju atmosfera u kojoj je moje dete uživalo i naučila je sjajne tehnike koje lako primenjuje i sa kojima je postigla fantastične rezultate. Sve preporuke za edukativni centar NuHero, oni su pravi primer i uzor kako bi trebalo da se radi sa decom. Zdrava atmosfera, odličan tim i podrška su dobitna kombinacija za uspeh dece.“

Andrea Vranješ

“Sestrića Filipa sam na preporuku drugarice prošle godine upisala na kurs Efikasnog učenja. Bio je period pred spremanje prijemnog ispita za malu maturu i upis u srednju školu, period koji je i deci i roditeljima stresan. I to je jedna od najboljih odluka koje smo doneli! Filip je za mesec dana savladao tehnike učenja, brzog čitanja. Sem povremenih časova matematike i srpskog jezika, biologiju je u potpunosti sam spremao i učio, položio je prijemni ispit bez ikakvih poteškoća sa najvišim procentom bodova. Ono što je bitnije da je sve ovo prošlo potpuno smireno bez stresa, treme i za njega a i za roditelje i tetku🙃
Naravno, kao i svako dete, do momenta dok nije krenuo na kurs bilo je „jurnjave“ sa njim za učenje. Od momenta kada je krenuo i završio kurs apsolutno više nije bilo potrebe da se ide za njim i da mu se govori da mora da uči.
Upisao je željenu srednju školu i naravno da su se rezultati nastavili.
U septembru je krenuo i na NLP za tinejdžere. Posle mesec dana odlazaka na kurs dobio je pohvalu od nastavnice Poslovne ekonomije da mu je odlična neverbalna komunikacija, da ima odličnu dikciju za držanje prezentacije, da ume da održi pažnju slušaocima. Ovo su sve stvari koje je naučio na jednom od modula NLP-a.
Moja topla preporuka i za odrasle i za decu a naročito roditelje je da obavezno upišu kurseve Edukativnog centra NuHero. Ne postoji bolja insvesticija nego u sebe, u decu i nešto što će vam potpuno promeniti život i budućnost!
Jedna tetka 🙃”

Dejan Boromisa

“Edukativno centar NuHero je odličan primer kako se kroz igru može dosta toga naučiti i posle primeniti. Imam odlična iskustva sa njima. Rade sa velikom posvećenošću i ljubavlju prema svojim polaznicima. Prepuni su inovacija tako da je svaki čas ili radionica drugačija i dodatno zanimljivija. Najtoplija preporuka i savet za sve koji žele da rade na sebi (deca i odrasli) da je Nu Hero pravo mesto za vas. Radeći na sebi širimo krug naše komforne zone. Jedva čekamo nove radionice. Srećno u daljem radu.”

Anđela Pljećaš

„Tim vrhunskih strucnjaka koji tacno znaju sta je deci potrebno kako bi od njih izvukli maksimum. Razumevanje odrastanja i svih faza koje isto nosi, omogucava vaspitacima i edukatorima da svakom detetu pridju na drugaciji nacin. Oni ne posmatraju svu decu sistemski isto nego je svako dete individua za sebe. Na taj nacin se neguje karakter svakog deteta ponaosob i kanalisu extremi u ponasanju (bes, ljutnja, hiperaktivnost…). Zato, deca koja su radila sa ovim sjajnim ljudima su deca koja znaju da izraze svoje emocije na pravi nacin, svoju kreativnost i koja su na odlicnom putu razvoja samopouzdanja, vrlina i uopste licnosti.
Dobra osnova za buduce lidere! 🙂
Za svaku pohvalu!“

Ana Radojčić

„Tim stručnjaka koji predano radi i time nas motiviše da lakše savladamo tehnike koji značajno olakšavaju život. NLP, PCM i Efikasno učenje su samo neki od programa koji NUHERO nudi. Za svaku preporuku!“

Igor Vuksanović

“Kao roditelj dvoje dece (11 i 14god) koja su pohadjala, kurs efikasnog ucenja i NLP mogu da kazem samo veliko BRAVO ! Izuzetna posvecenost celog Nuhero tima, fenomenalan pristup deci i ono sto je najvaznije, deca su usvojila nauceno i imaju efekta kako u nastavnim tako i u vannastavim aktivnostima.”

Aleksandra R. Jovanović

“Pozitivno,srdacno,strucno i ,profesionalno pristypanje u radu sa decom i roditeljima. Najbitnije nakon svega je sto se vidi napredak i pozitivna reakcija dece posle svakog casa sa vama. Hvala od srca. ❤️”

Pogledajte gostovanja našeg osnivača Marije

Пусти видео запис

Snežana Dakić - "Male stvari"

Pogledajte emisiju i savete našeg osnivača Marije.

Пусти видео запис

Gostovanje na RTS-u

Pogledajte šta sve utiče na formiranje ličnosti kod dece.

Пусти видео запис

Gostovanje na Informer TV

Električne cigarete uništavaju maloletnike! Zbog zavisnosti su spremni i da kradu!

Пусти видео запис

Gostovanje u emisiji Vikend uživo

Formalno obrazovanje nije dovoljno za razvoj srećne, uspešne i zadovoljne dece.