TRENINZI ZA ZAPOSLENE

“Sposobnost da učite brže od konkurencije mogla bi biti jedina održiva konkurentska prednost”, Ari De Geus

U savremenim uslovima poslovanja, superiornost na tržištu će imati kompanije koja imaju sposobnost da privuku kvalitetne ljude, omoguće im da uče i razvijaju se kroz odgovarajuće treninge zaposlenih i dodatna usavršavanja i koja znaju kako da angažuju sve njihove potencijale za potrebe njihovog daljeg razvoja.

Uspešne kompanije teže stalnom rastu i razvoju

Uspešne kompanije se razlikuju od onih drugih po tome što teže stalnom rastu i razvoju, a ne na sigurnosti i prosečnosti.
Kompanija svoju konkurentnost na tržistu između ostalog postiže i brojem veština i znanja kojim raspolažu njeni zaposleni.
Znanje i učenje postaju sve više deo organizacione kulture svake kompanije.

Trening i razvoj zaposlenih možemo smatrati ključnim instrumentom proaktivnog i adaptivnog delovanja savremene kompanije u odnosu na savremeno VUCA okruženje i jedan od bitnih elemenata za formiranje opšte strategije razvoja svake kompanije.

Stručno znanje, po svojoj prirodi, nije dovoljno zaposlenima da mogu uspešno da odgovore na zahteve savremenog načina rada i nije dovoljno za prilagođavanje na stalno nove zahteve savremenog tržišta.

Iz tog razloga se u kompanijama sve intenzivnije razvija funkcija obučavanja, bilo kroz interne treninge i obuke ili unajmljivanjem eksternih trenera stručnih za razvoj različitih veština ili dodatna stručna usavršavanja.

Uspešne kompanije teže stalnom rastu i razvoju

Naš stručni tim licenciranih trenera, za različite metodologije koje kombinujemo na treninzima, je u mogućnosti da Vam pruži usluge sledećih treninga.

 1. Discover PCM®
 2. Advanced PCM®
 3. Razvoj prodajnih veština
 4. Razvoj komunikacionih veština
 5. Individualni koučing
 6. Timski koučing
 7. Razvoj liderskih veština
 8. Time management
 9. Uvođenje feedback kulture u kompaniju
 10. Menadžer kao kouč
 11. Psihološko savetovanje zaposlenih
 12. Trening efikasnog učenja (tehnike brzog čitanja, mapa uma i superiorne tehnike pamćenja)
 13. Organizacija teambulding-a
 14. Radionice za decu zaposlenih u okviru različitih proslava kompanije (kompanijski dan, family day…)
 15. Treninge za roditelje zasnovane na PCM® metodologiji

Za decu zaposlenih smo u mogućnosti da pružimo unutar kompanije ili u našem NUHERO edukativnom centru na Novom Beogradu, u A bloku, različite programe za decu uzrasta od 4 do 18 godina za jačanje životnih veština (samopouzdanje, emocionalna stabilnost, liderske i prezentacione veštine, samomotivacija i postavljanje ciljeva i jačanje komunikacionih veština) zasnovane na NLP metodologiji, kao i kurs efikasnog učenja zasnovan na tehnikama Tonija Buzana, za brzo čitanje, superiorno pamćenje i mape uma.

Svi navedeni treninzi se organizuju u skladu sa potrebama klijenta, branše kojoj kompanija pripada, broju prisutnih zaposlenih na treningu kao I ciljevima koji se postave za sam trening kreiranim sa top menadžmentom kompanije ili HR menadžerom za koju se trening realizuje.

Ono što nas razlikuje na tržištu jeste visoka fleksibilnost u radu i organizaciji treninga, potreban broj licenciranih trenera koji kombinuju najsavremenije metodologije iz oblasti ličnost rasta i razvoja, kreativan pristup organizaciji treninga, detaljan propratni materijal koji se kreira namenski za trening koji se organizuje, dostupnost podrške trenera nakon održanog treninga u formi follow up-a i dodatne konsultacije.

Biće nam  zadovoljstvo da nas kontaktirate putem forme 
ili pozivom na broj telefona – 060 380 4949