Efikasno učenje

Program namenjen uzrastu od 9 do 18 godina

Kada je o učenju reč, ko ne bi želeo da postigne veći uspeh, ulažući manje vremena i energije? Mnogi misle da je sposobnost efikasnog učenja prirodni talenat, privilegija sa kojom se rađaju samo genijalni. Međutim, to nije tačno. Efikasno pamćenje i efikasno učenje je veština koja se može naučiti i skup tehnika koje se mogu uvežbati.

Efikasno učenje

Kada naučite da koristite potencijale svog uma, to Vam štedi vreme i energiju, a donosi vrhunske rezultate. Znanje je moć, a samo Vi birate koliko moćni želite da budete.

Nakon završenog kursa, čitanjem samo 15 minuta dnevno, moći ćete da pročitate više od 20 knjiga godišnje. Višesatno učenje i teškoće sa koncentracijom postaće prošlost, a vreme potrebno za učenje biće duplo kraće.

Kurs obuhvata tri oblasti, a to su:
• Tehnike pamćenja
• Mape uma
• Brzo čitanje.

NU Hero_98_1200

KURS EFIKASNOG UČENJA

Za uzrast od 9 do 18 godina

Efikasno učenje ne mora biti teško. Ne morate nikad više terati dete da uči, crveneti na roditeljskom, brinuti zbog ocena, drhtati pred prijemni. Ne morate trošiti brdo novca na privatne časove iz raznih predmeta.

Na našem kursu deca uče kako se uči, tako da gradivo razumeju i trajno ga upamte.

Na početku programa radi se ulazni, a po završetku izlazni test brzine čitanja i stepena razumevanja pročitanog teksta, i razlika je po pravilu zadivljujuća (nakon završenog kursa, polaznici čitaju i razumeju tekst od 50 do 70% brže). Zahvaljujući veštini brzog čitanja, dete daleko brže usvaja gradivo, pri tom ga razume i pamti, tako da je učenje daleko efikasnije, uspešnije, i kraće traje. Na taj način, detetu ostaje dovoljno slobodnog vremena za druge aktivnosti, druženje, i sve ono što detinjstvo i mladost čini nezaboravnim.

U sklopu ovog kursa uče se i efikasne tehnike pamćenja, koje će detetu pomoći da lako zapamti bilo šta – bilo kakve podatke, tekstualni ili numerički sadržaj. Kada nauči da kreira mape uma i koristi asocijacije i ostale tehnike pamćenja, više neće biti gradiva koje mu je teško da savlada.

Svaki roditelj bi voleo da detetu pokloni uspeh u životu. Takođe, svaki bi roditelj voleo da nema briga oko školovanja svoje dece, već da može da se opusti, znajući da su mu deca motivisana i da lako postižu sve što požele. Sada to i možete. Upisujući dete na naš kurs efikasno učenje, poklanjate mu priliku da razvije svoje potencijale za efikasno učenje, a tada mu mogućnosti postaju neograničene.

NU Hero_87_1200

Po uspešnom završetku, deca dobijaju diplome koje svedoče o završenom NUHERO kursu efikasnog učenja.

Kurs traje 3,5 meseca (30h učenja + 6h vežbanja i primenjivanja tehnika na školskim lekcijama). 

Cena kursa za jedno dete iznosi 250 eur (mogućnost plaćanja na 3 rate). 

U slučaju individualnog rada, kurs traje mesec dana, a cena iznosi 300 eur.

Fleksibilni uslovi plaćanja.

KURS SE ORGANIZUJE TOKOM CELE GODINE.

Da detetu ili studentu poklonite moć lakog učenja, zakažite besplatnu konsultaciju i besplatni prvi čas ili se dodatno informišite pozivom na broj telefona 060 380 4949.

Napomena: Održavanje radionica biće prilagođeno aktuelnoj zdravstvenoj situaciji u zemlji, pa će, shodno tome, biti održane uživo ili putem Zoom aplikacije.