NUHERO - O nama

Svako dete u sebi krije heroja. Samo mu treba pomoći da otkrije svoje super-moći. Roditeljstvo je puno izazova. Svi želimo najbolje za svoju decu, i voleli bismo da im nekako pomognemo da se snađu u ovom svetu, da pronađu sreću i postignu uspeh. Međutim, to ponekad nije lako učiniti. Kako pomoći deci da razviju svoj puni potencijal i usvoje baš one veštine koje će im najviše koristiti u životu? Dobra vest je da niste sami na tom putu. Mi smo tu da Vas razumemo i podržimo, a Vašim malim (i onim većim) herojima pomognemo da razviju sve one veštine koje su potrebne jednom super-heroju novog doba. Vi ste uvek tu za njih, a mi i za njih, i za Vas.

KO SMO MI?

NUHERO je edukativni centar za decu, tinejdžere i odrasle, čiji je fokus na razvoju potencijala, sposobnosti i veština.

NUHERO je mlad edukativni centar, u kom gajimo porodične vrednosti i ophođenje – kako među zaposlenima, tako i sa našim polaznicima. Za samo godinu dana, naše programe prošlo je skoro stotinu dece. Ono na šta smo posebno ponosni jesu preporuke zadovoljnih roditelja i dece. Deca nas doživljavaju kao prijatelje i porodicu, a naš centar kao svoj drugi dom. Rado nas preporučuju svojim prijateljima, rođacima i drugarima iz vrtića i škole. Posebno nas raduje što naši polaznici koji završe jedan program, požele da završe i sve ostale programe koje nudimo.

U toploj i podržavajućoj, a podsticajnoj atmosferi, svi potencijali cvetaju. Zato kod nas rastu pravi super-heroji.
Učinite najbolje za svoju decu – poklonite im set veština koje provereno vode uspehu i sreći. Tako ćete biti sigurni da ste u njima razvili ono najbolje i spremne ih pustili u svet.

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Marija Filipović Apostolović
Osnivač centra je Marija Filipović Apostolović, internacionalni sertifikovani NLP master, edukovana u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja u okviru renomirane svetske Erickson coaching akademije.

Viktorova mama, a Matejina, Filipova i Lenina omiljena tetka, Marija je uvidela da formalno obrazovanje nije dovoljno za razvoj srećne, uspešne i zadovoljne dece. Detetu je potrebna dodatna podrška da razvije veštine koje će mu puno značiti na putu odrastanja u zadovoljnu i ostvarenu odraslu osobu. Zato je iskustvo u radu sa decom i znanje iz oblasti NLP-a i PCM metodologije spojila i kreirala jedinstvene autorske programe. Po obrazovanju diplomirani ekonomista, Marija je svoj poziv pronašla u edukovanju dece i roditelja.

Odrasli kažu da je energična, komunikativna, kreativna, i da njena motivisanost zrači i prosto prelazi na sve oko nje.

A šta o Mariji kažu deca?

Maja mi je kao druga mama.

- Anđela, 4 godine

Maja me voli i podržava.

- Dimitrije, 6 godina

S Majom se osećam opušteno.

- Maša, 11 godina

Maja je zabavna i ume baš lepo da se igra.

- Vuk, 7 godina

Šta radimo?

Naš moto glasi: upoznaj sebe, doživi život - nemoj se ugledati na druge, već budi sam svoj heroj. Ulaži u sebe i svoje znanje, motiviši se da ostvariš snove, pronađi šta je tebi važno, i šta te ispunjava. Kod nas se, u toplom i podržavajućem okruženju, uz bliskost i puno razumevanja, neguje ono najbolje u deci. Potencijali se razvijaju, veštine usvajaju i usavršavaju, uči se, druži i stvaraju se nezaboravne, drage uspomene. U NUHERO centru stimulišemo celokupni razvoj dece - razvijamo kognitivne sposobnosti, maštu i kreativnost, koncentraciju i pažnju, radne navike, učimo veštine postavljanja ciljeva i samomotivacije, a takođe i jačamo dečije samopouzdanje, razvijamo komunikacijske veštine, emocionalnu inteligenciju, usavršavamo veštine prezentacije i liderstva, a učimo i kako se efikasno uči. Radimo sa gotovo svim uzrastima, od vrtića do fakulteta, sa roditeljima, kao i odraslim osobama koje žele da usavrše svoje veštine. Sa polaznicima naše škole rade kvalifikovane, stručne osobe, koje su visoko motivisane, vole svoj poziv i, pre svega, vole decu, i umeju da im pruže razumevanje i podršku.

NU-HEROJSKE veštine koje nas izdvajaju

Mi smatramo da je veza između dece i roditelja neraskidiva, pa je za napredak deteta neophodno edukovati i roditelje. Zato smo jedini edukativni centar koji se pored edukacije dece bavi i edukovanjem roditelja. Pored edukacija, jedini u okviru centra nudimo i usluge psihološkog savetovanja dece i roditelja. U našem timu radi diplomirani psiholog sa višegodišnjim iskustvom u oblasti porodičnog savetovanja. Izdvajamo se i po tome što jedini primenjujemo svetski priznatu PCM metodologiju u roditeljstvu. Autorski program "Poboljšajte komunikaciju sa svojim detetom" nastao je s namerom da poveća razumevanje i poboljša odnos između dece i roditelja, a dostupan je samo kod nas. Smatramo da se dete ne može posmatrati izdvojeno, već kao deo šire celine – porodice. Zato, za razliku od drugih edukativnih centara, mi podržavamo čitavu porodicu, ne samo dete.