Naš tim

Osnivač NUHERO edukativnog centra

Marija Filipović Apostolović – osnivač centra, internacionalni sertifikovani NLP master, edukovana u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja u okviru renomirane Erickson coaching akademije. Zato je iskustvo u radu sa decom i znanje iz oblasti NLP-a i PCM metodologije spojila i kreirala jedinstvene autorske programe. Po obrazovanju diplomirani ekonomista, Marija je svoj poziv pronašla u edukovanju dece i roditelja. Odrasli kažu da je energična, komunikativna, kreativna, i da njena motivisanost zrači i prosto prelazi na sve oko nje.

Miloš Pešić

Trener i konsultant

Miloš je autor različitih programa treninga ličnog i profesionalnog razvoja, a u našem edukativnom centru rado viđen saradnik. Smatra da svako poseduje sve potrebne potencijale za uspeh i ostvarenje ciljeva, samo treba da ih osvesti i nauči da ih koristi na pravi način. Takođe, smatra da svako sebi duguje da to učini, i vodi autentičan i ispunjen život. Njegova je misija da kod ljudi probudi svest o njihovim potencijalima i pomogne im da ih razviju kako bi postali nezaustavljivi na putu ka uspehu.

Jelena Živković

Marketing menadžer edukativnog centra NUHERO

Po struci diplomirani ekonomista smera marketing i menadžment, a po srcu zaljubljenik u lični razvoj, Jelena je ove dve svoje ljubavi spojila i postala nezamenjiv član našeg tima. Završila je brojne edukacije iz oblasti marketinga, kao i ličnog rasta i razvoja. Njene ambicije vezane su za digitalni marketing, poslovnu komunikaciju i menadžment. Dinamična, komunikativna i kreativna – tako je opisuju, a ona ne može da zamisli svoj posao bez rada sa ljudima. Slobodno vreme voli da provodi u prirodi, daleko od gradske vreve.

Ksenija

Psihoterapeut

Ksenija ima dvadesetogodišnje iskustvo u radu sa decom i porodicama, tu za Vas.

Kao profesionalni porodični savetnik, sistemske orijentacije, naš psiholog je tu da Vam pomogne da prevladate različite probleme. Svaki roditelj se sreće sa različitim izazovima u svakom dobu odrastanja dece: deca se mogu suočavati sa različitim strahovima, imati poteškoća sa kontrolom besa, anksioznošću i različitim raspoloženjima.

Stana Anđelković

Vaspitač

Stana Anđelković je diplomirani vaspitač dece predškolskog uzrasta od 3 do 7 godina. Ljubav koju od malena ima prema deci motivisala je da svoj životni put usmeri baš na tom polju. Tokom studija učestovala je na međunarodnim konferencijama vezanim za vaspitanje i obrazovanje dece. Uporedo je radila i u dečijoj igraonici kao animator, a privatno se bavila i čuvanjem dece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta. Bez obzira na to što već pola decenije radi sa decom, Stana i dalje nastavlja da se usavršava na domaćim i međunarodnim seminarima i edukacijama iz ove oblasti. Deca obožavaju Staninu maštovitost i vedar duh.