Naš tim

Osnivač NUHERO edukativnog centra

Marija Filipović Apostolović – osnivač centra, internacionalni sertifikovani NLP master, edukovana u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja u okviru renomirane Erickson coaching akademije. 

Zato je iskustvo u radu sa decom i znanje iz oblasti NLP-a i PCM metodologije spojila i kreirala jedinstvene autorske programe. Po obrazovanju diplomirani ekonomista, Marija je svoj poziv pronašla u edukovanju dece i roditelja. 

Odrasli kažu da je energična, komunikativna, kreativna, i da njena motivisanost zrači i prosto prelazi na sve oko nje.

Miloš Pešić

Trener i konsultant

Miloš je autor različitih programa treninga ličnog i profesionalnog razvoja, a u našem edukativnom centru rado viđen saradnik. 

Smatra da svako poseduje sve potrebne potencijale za uspeh i ostvarenje ciljeva, samo treba da ih osvesti i nauči da ih koristi na pravi način. Takođe, smatra da svako sebi duguje da to učini, i vodi autentičan i ispunjen život. 

Njegova je misija da kod ljudi probudi svest o njihovim potencijalima i pomogne im da ih razviju kako bi postali nezaustavljivi na putu ka uspehu.

Stana Anđelković

Vaspitač

Stana  je diplomirani vaspitač predškolaca, uzrasta od 3 do 7 godina. Ljubav koju od malena ima prema deci motivisala je da svoj životni put usmeri baš na tom polju. 

Učestovala je na međunarodnim konferencijama vezanim za vaspitanje i obrazovanje dece. Uporedo je radila i u dečijoj igraonici kao animator, a privatno se bavila i čuvanjem dece različitog uzrasta. 

Bez obzira što već pola decenije radi sa decom, Stana i dalje nastavlja da se usavršava na domaćim i međunarodnim seminarima i edukacijama iz ove oblasti. Deca obožavaju Staninu maštovitost i vedar duh.

Ksenija

Psihoterapeut

Ksenija ima dvadesetogodišnje iskustvo u radu sa decom i porodicama, tu za Vas.

Kao profesionalni porodični savetnik, sistemske orijentacije, naš psiholog je tu da Vam pomogne da prevladate različite probleme. 

Svaki roditelj se sreće sa različitim izazovima u svakom dobu odrastanja dece: deca se mogu suočavati sa različitim strahovima, imati poteškoća sa kontrolom besa, anksioznošću i različitim raspoloženjima.

Na slici je devojka Sara, dečiji psiholog

Sara

Psiholog, sistemsko porodični psihoterapeut u edukaciji

Sara diplomirani psiholog, radi u Institutu za mentalno zdravlje, na odeljenju za decu i omladinu.

Tokom studija na Filozofskom fakultetu u Beogradu imala je prilike da kroz volonterski rad stekne raznolika iskustva sa decom i omladinom.

Akademsko i radno iskustvo naucili su je da otvoren razgovor sa decom od najranijeg doba predstavlja najdelotvorniji način podrške i odgajanja zadovoljnog deteta. Uz profesionalnu podršku detetu i porodici, moguća je prevencija i prevazilaženje problema u ponašanju, komunikaciji kao i gradjenje snažnih odnosa koji se baziraju na poverenju izmedju roditelja i deteta.

Iz istinske ljubavi prema deci i svom poslu, Sara svakom detetu pristupa stalozeno, sa uvazavanjem i razumevanjem, i sa ciljem da porodici psihoterapijska seansa postane siguran prostor iz kog ce poneti korisne tehnike za buducnost.

Jelena Živković

Marketing menadžer edukativnog centra NUHERO

Po struci diplomirani ekonomista smera marketing i menadžment, a po srcu zaljubljenik u lični razvoj, Jelena je ove dve svoje ljubavi spojila i postala nezamenjiv član našeg tima. 

Završila je brojne edukacije iz oblasti marketinga, kao i ličnog rasta i razvoja. Njene ambicije vezane su za digitalni marketing, poslovnu komunikaciju i menadžment. 

Dinamična, komunikativna i kreativna – tako je opisuju, a ona ne može da zamisli svoj posao bez rada sa ljudima. Slobodno vreme voli da provodi u prirodi, daleko od gradske vreve.