Naš tim

Osnivač NUHERO edukativnog centra

Marija Filipović Apostolović – osnivač centra, internacionalni sertifikovani NLP master, edukovana u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja u okviru renomirane Erickson coaching akademije. 

Zato je iskustvo u radu sa decom i znanje iz oblasti NLP-a i PCM metodologije spojila i kreirala jedinstvene autorske programe. Po obrazovanju diplomirani ekonomista, Marija je svoj poziv pronašla u edukovanju dece i roditelja. 

Odrasli kažu da je energična, komunikativna, kreativna, i da njena motivisanost zrači i prosto prelazi na sve oko nje.

Miloš Pešić

Predavač

Miloš je autor različitih programa treninga ličnog i profesionalnog razvoja, a u našem edukativnom centru rado viđen saradnik. 

Smatra da svako poseduje sve potrebne potencijale za uspeh i ostvarenje ciljeva, samo treba da ih osvesti i nauči da ih koristi na pravi način. Takođe, smatra da svako sebi duguje da to učini, i vodi autentičan i ispunjen život. 

Njegova je misija da kod ljudi probudi svest o njihovim potencijalima i pomogne im da ih razviju kako bi postali nezaustavljivi na putu ka uspehu.

Stana Anđelković

Vaspitač i predavač

Stana  je diplomirani vaspitač predškolaca, uzrasta od 3 do 7 godina. Ljubav koju od malena ima prema deci motivisala je da svoj životni put usmeri baš na tom polju. 

Učestovala je na međunarodnim konferencijama vezanim za vaspitanje i obrazovanje dece. Uporedo je radila i u dečijoj igraonici kao animator, a privatno se bavila i čuvanjem dece različitog uzrasta. 

Bez obzira što već pola decenije radi sa decom, Stana i dalje nastavlja da se usavršava na domaćim i međunarodnim seminarima i edukacijama iz ove oblasti. Deca obožavaju Staninu maštovitost i vedar duh.

Na slici je devojka Sara, dečiji psiholog

Sara Vukomanović

Psiholog, sistemsko porodični psihoterapeut u edukaciji

Sara diplomirani psiholog, dve godine radila je u Institutu za mentalno zdravlje, klinika za decu i omladinu, a od 2024. radi u Univerzitetskoj dečijoj klinici Tiršova.

Tokom studija na Filozofskom fakultetu u Beogradu imala je prilike da kroz volonterski rad stekne raznolika iskustva sa decom i omladinom.

Akademsko i radno iskustvo naucili su je da otvoren razgovor sa decom od najranijeg doba predstavlja najdelotvorniji način podrške i odgajanja zadovoljnog deteta. Uz profesionalnu podršku detetu i porodici, moguća je prevencija i prevazilaženje problema u ponašanju, komunikaciji kao i gradjenje snažnih odnosa koji se baziraju na poverenju izmedju roditelja i deteta.

Iz istinske ljubavi prema deci i svom poslu, Sara svakom detetu pristupa staloženo, sa uvažavanjem i razumevanjem, i sa ciljem da porodici psihoterapijska seansa postane siguran prostor iz kog ce poneti korisne tehnike za budućnost.

Nevena Milošević

Master psiholog

Nevena je završila master kliničke psihologije. Pohađa edukaciju porodične psihoterapije, sa sertifikatom porodičnog savetnika. 

Nakon završetka studija, stručnu praksu je realizovala na Klinici za psihijatriju, UKC
Kragujevac, a nakon toga je imala višegodišnje iskustvo u radu sa decom, od najranijeg uzrasta do šeste godine života pri Razvojnom savetovalištu, kao i sa decom školskog uzrasta.

Trenutno je zaposlena u Centru za razvoj usluga socijalne zaštite “Kneginja Ljubica”. U neposrednom je radu sa decom osnovnoškolskog uzrasta i adolescentima, pružajući im pomoć i podršku, u njihovom svakodnevnom funkcionisanju, kroz individualni rad i psihosocijalne radionice. 

Pored praktičnog rada sa decom i mladima, njen posao obuhvata i savetodavni rad sa roditeljima, u cilju poboljšanja porodičnih relacija i odnosa.

psiholog-jelena-jovic

Jelena Jović

Master pedagog, porodični terapeut pod supervizijom

Jelena Jović je završila osnovne i master studije pedagogije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Tokom svog studiranja, Jelena je aktivno volontirala u stacionaru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska, kao i u domu za decu Drinka Pavlović.

U svojoj dosadašnjoj karijeri, Jelena je stekla bogato iskustvo radeći sa tinejdžerima. Posebno ističe važnost znanja iz sistemske porodične terapije u svom profesionalnom radu kao školski pedagog. Rad sa roditeljima učenika srednjih i osnovnih škola probudio je u Jeleni želju za dubljim radom sa porodicama, te je upisala edukaciju za sistemskog porodičnog terapeuta. Trenutno se nalazi na završnoj godini edukacije i radi kao porodični terapeut pod supervizijom.

Jelena ističe da je najviše ispunjava rad sa decom i mladima. Za nju je dragoceno iskustvo da kroz proces terapije sa klijentima zajedno uče i otvaraju nove perspektive i značenja.

Vera Romanov

Psiholog, konstruktivistički psihoterapeut

Vera je diplomirani psiholog, ima godinu dana iskustva rada u judskim resursima, a od 2023. radi kao psihoterapeut pod supervizijom.

Tokom studija na Filozofskom fakultetu u Beogradu imala je prilike da kroz volonterski rad stekne raznolika iskustva sa decom i omladinom, kao i sa klinickom populacijom.

Trenutno završava master studije iz kliničke psihologije na Filozofskom fakultetu i pohađa 4. godinu edukacije iz konstruktivističke psihoterapije u PLK Centru.

Cilj joj je da svakom detetu pristupi individualno i uz saradnju sa roditeljima napravi najbolji plan podške za svako dete.

Ima iskustvo u rešavanju problema sa izražavanjem emocija, u radu sa strahovima i komunikacijskim veštinama.

master-psiholog-ana-trkulja

Ana Trkulja

Master klinički psiholog i sistemski porodični psihoterapeut u edukaciji

Ana je master klinički psiholog i sistemski porodični psihoterapeut u edukaciji. Tokom studija stekla je raznoliko iskustvo u radu sa decom i mladima u kliničkom kontekstu kroz stručnu praksu i volontersko iskustvo. 

U decembru 2022. počinje sa terapijskom i savetodavnom praksom kroz rad sa mladima na identifikovanju i artikulaciji njihovih potreba, uspostavljanju granica, razvoju samopoštovanja i rešavanju konflikata. 

U svom radu, trudi se da podstiče klijente da pronađu svoje unutrašnje resurse i razviju strategije za prevazilaženje izazova. Uživa u radu sa decom jer vidi veliki potencijal u njima i inspirišu je njihova otvorenost i kreativnost. 

Kroz svoj rad, Ana primenjuje principe sistemskog pristupa, što znači da sagledava osobu u kontekstu porodice i šire društvene zajednice. Smatra da je svaki susret sa mladima prilika za učenje i rast, te se trudi da im pruži podršku i razumevanje kako bi rasli u samopouzdane i samosvesne individue.

Jelena Živković

Marketing menadžer edukativnog centra NUHERO

Po struci diplomirani ekonomista smera marketing i menadžment, a po srcu zaljubljenik u lični razvoj, Jelena je ove dve svoje ljubavi spojila i postala nezamenjiv član našeg tima. 

Završila je brojne edukacije iz oblasti marketinga, kao i ličnog rasta i razvoja. Njene ambicije vezane su za digitalni marketing, poslovnu komunikaciju i menadžment. 

Dinamična, komunikativna i kreativna – tako je opisuju, a ona ne može da zamisli svoj posao bez rada sa ljudima. Slobodno vreme voli da provodi u prirodi, daleko od gradske vreve.